MIJN FAVORIETE BLOG: LIFE & YOU

Spread the love

De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw vind ik vreemde dagen. Meestal ben ik op deze dagen vrij en besluit ik om de tijd te nemen voor mezelf, tussen al die drukke dagen door. Op zo’n dag ben ik graag gewoon een beetje aan het surfen op het net. 

Een site waar ik op dit soort dagen graag naar kijk is Life & You. Ik heb Loes (de blogger) wel eens benaderd en ze blijkt net zo vlot en vrolijk te zijn als dat ze schrijft.

Ze reageerde meteen dat ze het zo leuk vond dat ik haar blog volg en dat als ik wensen had voor nieuwe onderwerpen ik het altijd mocht laten weten. Ik vertrouw erop dat Loes zelf ideeën genoeg heeft om over te schrijven, maar ik heb haar wel verteld dat ik een artikel zou schrijven over haar blog. Bij dezen mijn belofte ingelost.

Life & You, een lifestyleblog

Life & You is een blog dat ik al een aantal jaar volg. Niet dat ik ieder artikel lees, want niet ieder onderwerp interesseert mij, maar wel scroll ik regelmatig door de nieuwste artikelen heen om te kijken of er iets interessants tussen zit. Wat ik leuk vind aan Life & You is dat de onderwerpen enorm gevarieerd zijn en er vaak originele dingen tussen zitten. Wat is origineel? Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwste artikel met de titel ‘De Beste en Makkelijkste Cannabis Recepten’? 

Misschien heb je niets met Cannabis, maar origineel is het wel. Of is het artikel ‘Tips voor je Themafeest’ meer iets dat je interesseert? Of ‘Stijlvol je Huis opruimen?’Serieus, je kunt het zo gek niet bedenken of Loes heeft erover geschreven. Behalve dat Loes over onderwerpen schrijft die je niet geregeld tegenkomt, is het bovendien allemaal persoonlijk geschreven, zodat je niet het idee hebt dat je artikelen van een of andere adverteerder aan het lezen bent.

De 5 leukste Artikelen op Life & You

Het is moeilijk om een selectie te maken en bovendien valt over smaak te twisten natuurlijk. Maar om een idee te geven wat er zoal aan verscheidenheid van artikelen te vinden is heb ik een selectie gemaakt met een artikel uit elke categorie.

In de categorie Vrije tijd: Klassieke Films, waarin 3 filmklassiekers besproken worden. 

Dan in de categorie Culinair het artikel Barista Weetjes, omdat ikzelf nog nooit gehoor had over een Barista en het me op het idee heeft gebracht om zelf creatief met koffie aan de slag te gaan ;). 

Vervolgens de categorie Relaties het artikel De Wereld van het Internet Daten. Internet Daten is nu alweer een stuk meer ingeburgerd dan dat het was in 2012 (of misschien liep ik gewoon achter), in ieder geval had ik op het moment van het lezen van het artikel nog geen idee dat het hele online daten bijna een wereld op zich was.

In de categorie Overig ga ik voor: Toerisme in de Ruimte, gaat het Ooit gebeuren? Het is een onderwerp waar ik zelf niet zo snel bij stil zou hebben gestaan.

Voor de categorie Uiterlijk heb ik gekozen voor het artikel Synthetische Dreadlocks. Echte dreadlocks zag ik niet zitten, maar sinds ik las dat je ook synthetische dreadlocks kunt nemen, ben ik een stuk minder huiverig om het eens te proberen. 

De laatste categorie ten slotte: Huis & Tuin. Het artikel Design Kroonluchter sprak mij in het bijzonder aan, omdat ik er daadwerkelijk door geïnspireerd ben geraakt om ook zo’n kroonluchter aan te schaffen voor in huis. 

Ik raad je aan om Life & You te blijven volgen, want gegarandeerd komen er nog een heleboel nieuwe, originele artikelen

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *