Kunstgras op je balkon of in de tuin…

Spread the love

Als je ervoor kiest om kunstgras te laten leggen, ga je natuurlijk gelijk ook voor top kwaliteit kunstgras. Je wilt er namelijk ook jarenlang plezier van hebben. Het moet nauwelijks van echt te
onderscheiden zijn.

Een gazon is een bewerkelijk onderdeel van de tuin. Vooral in de zomerperiode ben je bijna wekelijks aan het grasmaaien. Een nog groter minpunt is dat je veel tijd en geld moet besteden aan het goed onderhouden van het gras. Helaas blijft echt gras ook niet mooi groen. Dat bleek ook wel in de warme en droge zomer van 2018. Het laten leggen van kunstgras is een eenmalige investering, en kunstgras is ook nog eens goed betaalbaar. Het is niet van echt gras te onderscheiden en het kunstgras is vrij van zware metalen. Het gras is op een ecologische wijze gefabriceerd.

 

ER ZIJN MEERDERE SOORTEN KUNSTGRAS

Een gazon kan verschillende bestemmingen hebben. Een sportveld vraagt om een andere samenstelling van het kunstgras in vergelijking met een gazon waarop kinderen spelen. Je kunt kiezen voor een robuuste kwaliteit, maar als het kunstgras minder te verduren heeft kun je ook gaan voor een minder robuuste mat. Een dergelijke mat is namelijk iets goedkoper. Er zijn diverse keuzemogelijkheden.

 

NIET ALLEEN VOOR SPORT- EN SPEELVELDEN

Het kunstgras van Top Kunstgras kent een brede toepassing. Het is namelijk ook te gebruiken op balkons, binnenplaatsen en dakterrassen. Het is sterk en weerbestendig, maar het oog wil ook wat. Voor een mooi groen en egaal grasveldje kies je ook voor kunstgras. Omdat het gras onderhoudsarm is heeft het een brede toepassing. Vooral als je voor de finishing touch zorgt met sierlijke bestrating rondom het kunstgras.

 

KIEZEN VOOR GEMAK EN HET MOOIE VAN GRAS

Een goed onderhouden grasveld kan een tuin naar een hoger niveau tillen. Door een groene oase krijgt de volledige tuin meer allure. Je kiest dus voor gemak en voor de perfecte uitstraling. En… ga je je huis verkopen dan is een mooie groene grasmat natuurlijk ook een pré.

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *