GROENE MUUR IN DE JONGENSKAMER MET STOERE ELEMENTEN

Spread the love

Ben je op zoek naar inspiratie voor de kleur op de muur in een stoere jongenskamer?

Groene muur in de jongenskamer

Een groene muur in de jongenskamer staat stoer en is goed te combineren met industriële elementen. Denk daarbij aan meubels van steigerhout, accessoires van staal en grafische accenten. Deze stoere jongenskamer is van Dyllis ( 9 jaar ), ik deelde vanochtend al deze bohemian kamer van zijn broertje Dee.

Wat mij opvalt in deze kamer zijn de jungle invloeden, beetje Freek Vonk gevoel.

 

Als kind zelf je kamer inrichten

Dyllis, de zoon van Shannah, weet heel goed wat hij leuk vindt en wat niet. ”Het  behang bij het raam is een soort krokodillenhuid. Dyllis houdt van reptielen e.d we noemen hem altijd ‘krokodyl-lis‘ vandaar de keuze voor dit behang. Hij mocht zelf de kleur van de muur kiezen en dat werd dus groen!” vertelt Shannah.  ”Ook hebben we de plank mee geverfd zodat dit niet zo opvalt. Hierop staan een aantal van zijn favoriete boeken (hij leest veel en graag). Daarnaast vind je een klein rariteitenkabinet zoals een wervel van een dino (koe), een slangenhuid, een skeletje en opgezette insecten.” Deze verzameling past goed in de sfeer van deze kamer. Doordat Dyllis zijn favoriete producten om zich heen heeft verzameld geeft dit de kamer een persoonlijke uitstraling.

 

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn

Shannah shopt graag bij verschillende winkels voor de kinderkamers. Zo komen de producten bij verschillende winkels vandaan waaronder het dekbedovertrek van Aldi, de lamp ‘Go Wild’ bij de Wibra, het matje ‘You Look Good’ van Blokker en de letterbox van ‘A lovely company’. Het bed en het bureau zijn beiden een DIY gemaakt van steigerhout.

Als je goed weet wat het thema is van de kamer en met welke kleuren je wilt werken kan je de inrichting bij verschillende winkels shoppen. Doordat de producten bij verschillende winkels vandaan komt ontstaat er veel meer een unieke mix en hiermee dus een unieke stijl.

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *