OKERGEEL OP DE MUUR VAN MIJN KANTOOR!

Spread the love

Heerlijk om blogs te delen met de vorderingen van ons huis. Uiteraard moest er ergens okergeel op de muur. Ik heb gekozen voor mijn kantoortje!

Okergeel op de muur

Zoals jullie weten ben ik gek op de kleur okergeel! Dus dat er ergens in huis okergeel op de muur moest komen was wel meteen duidelijk hihi. Omdat ik erg blij wordt van de kleur en het mij inspireert leek de werkplek een goede keuze. Ik koos niet voor de wand achter mijn bureau ( daar komt dat te gekke botanische behang! ) maar voor de wand achter de kasten. Althans daar staan nu nog geen kasten maar die staan wel op mijn #todolijstje. Om de werkkamer toch al een beetje aan te kleden heb ik een wit bankje neergezet met hier wat decoratie op.

De Zamioculcas is inmiddels gigantisch gegroeid! Zie hier hoe hij eerst was. Ik kan daar zo blij van worden, als planten het goed doen! Dus de combinatie okergeel op de muur en een grote plant is een big plus 🙂 Herinneren jullie nog dat ik de wand van de keuken in mijn vorige woning ook okergeel heb geschilderd? Dit keer koos ik voor een iets warmere variant namelijk Flexa E8.50.60

Okergeel op de muur Opbergtips voor je werkplek met gele wand ©BintiHome-5

‘Ik koos voor okergeel op de muur, de kleur E8.50.60 van Flexa’

Opbergtips voor je werkplek infinity opbergdoos Curver met gele wand ©BintiHome

Opbergtips voor de werkplek

Vorige week schreef ik de blog over opbergtips voor de badkamer. Daar zag je al verschillende opbergmogelijkheden voorbij komen. Ik wil tegen deze okergele wand twee of drie dichte kasten plaatsen om al mijn spullen op te bergen. Wel wordt het natuurlijk heel makkelijk een rommel in zo’n dichte kast. Juist omdat hij dicht zit en je het toch niet ziet haha. Maar ik heb het goede voornemen om het eens anders te gaan doen. Daarom vind ik deze opbergdozen ( Infinity van Curver ) zo handig, ze zijn erg ruim, makkelijk te stapelen én ze zien er ook nog eens mooi uit.

Ik heb door de jaren heen aardig wat stalen verzameld die ik gebruik voor interieuradviezen. Wel is het fijn om ze goed bij elkaar te bewaren, daarom zijn deze opbergdozen ideaal. Ook vind ik het prettig om de tijdschriften waar ik met een publicatie of interview in sta te bewaren. Inmiddels is dat een aardige stapel perspublicatieswaar ik zo ontzettend trots op ben! Deze wil ik dan ook goed bewaren en niet dat ze per ongeluk op de ‘weggooi’ stapel terecht komen.

Opbergtips voor je werkplek infinity opbergdoos Curver met gele wand ©BintiHome

Ik merk dat ik steeds meer rust krijgt in mijn hoofd omdat we zoveel stappen maken in ons nieuwe huis. Het voelt zo goed om hier echt ons thuis van te maken. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jij van okergeel op de muur? Ook ben ik benieuwd hoe jij het liefste jouw producten opbergt?

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *