SFEER IN JE TUIN

Spread the love

Een tuin kan dienen als een heerlijk verlengstuk van je huis. Een fijn plekje om de rust op te zoeken, of juist om samen te komen met vrienden en familie. Met de juiste tuinmeubelen kan je meer sfeer in de tuin creëren en zo bijvoorbeeld het vakantiegevoel in eigen huis te halen. Wij geven een aantal tips.

Loungeset

Een goede zitplek is een belangrijk onderdeel van een fijne tuin. Even een boekje lezen, luieren in de zon of gezelligheid met vrienden en familie. Een loungeset is daarom ook een perfecte aankoop deze zomer. Deze sets zijn er vaak in verschillende stijlen en zijn op diverse manieren te combineren, lage of hoge tafels met een bank en bijbehorende stoelen of krukjes.

Buitenkeuken

Hoe ideaal is het als je gewoon buiten bij je gezelschap kan blijven en een maaltijd kan bereiden vanuit de buitenkeuken? Een speciaal hoekje met buitenkeuken of ingebouwde barbecue maakt dat mogelijk. En dat

hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, een werkblad is al gauw gemaakt met steigerhouten planken. De trend van low & slow barbecuen is steeds meer aan het groeien: niet meer alleen een hamburger en saté op de grill, maar ook een lekker visje, spareribs en lekkere gegrilde groenten als bijgerecht.

Tuinset

Om van de heerlijke slow barbecue te kunnen genieten is het prettig om comfortabel aan tafel te kunnen zitten. De bistroset is een kleine tafel en stoelen, ideaal voor een romantische avond voor twee personen. De diningset bestaat uit hoge of lage stoelen en is erg praktisch. Voordelig is dat de stoelen verstelbaar zijn en dat de set makkelijk te verplaatsen is.

Extra sfeer

Naast meubels zorgen verschillende kleine en kleurrijke decoraties ook voor sfeer. Denk hierbij aan lampjes, kaarsjes of lantaarntjes. Meerdere zitplekjes, kleine watertjes en veel bloemen en planten in de tuin maken de intieme sfeer helemaal compleet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *