GA VOOR OPGERUIMD MET DE LEUKSTE OPBERGERS!

Spread the love

Droom jij ook weg bij een prachtig gestyled interieur? Dat kan óók bij jou thuis! Door je woning op te ruimen creëer je rust en oogt je ruimte direct groter. En wist je dat je spullen juist in het zicht kunt opbergen voor een speelse look? Kijk bijvoorbeeld eens bij de leuke collectie decoratieve opbergers van Kwantum!

Ga slim om met de beschikbare ruimte

Misschien een open deur: maar gebruik de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk. Zet opbergers in ongebruikte hoeken of plaats een opbergmand op een plank of kast en win centimeters richting het plafond: dit geeft in een handomdraai extra ruimte! Heb je ruimte over aan het voeteneinde van het bed? Overweeg dan eens om daar een mooie opbergmand of -kist te plaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld het opruimen van schoenen.

Mix en match opbergers

Door op creatieve wijze verschillende opbergers te combineren, maak je ze onderdeel van je interieur. Combineer opbergzakken met diverse vrolijke prints in de kinderkamer en sorteer hierin het speelgoed (zo maak je opruimen voor de kinderen óók leuker!) of stapel verschillende manden en dozen in de hal en berg hierin in de zomer ongebruikte jassen, sjaals en handschoenen op. In de winter zijn deze zelfde opbergers ideaal voor het opruimen van zomerjassen en strandspullen!

Vermijd losse spullen in huis

Losse spullen in huis geven een rommelige look. Kies er daarom voor deze netjes op te bergen. Plaats tijdschriften in een open mand: dit oogt opgeruimd én stijlvol. Kussens en plaids kun je perfect opruimen in een rieten mand. Tip: probeer je spullen georganiseerd op te ruimen, zodat je alles gemakkelijk terug kunt vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *