Van donkere en rommelige ruimte naar een lichte en sfeervolle woonkamer

Spread the love
Het huis van Tenno, Simone en hun drie kids was bijna helemaal opgeknapt. Eigenlijk had iedereen een opgeknapte ruimte in het huis, behalve moeder Simone. Dat moest anders volgens vader Tenno en dochtertje Lot. Ze verrasten Simone daarom met een compleet nieuwe woonkamer, door Thomas en KARWEI.

Tenno en Lot hebben geen lange wensenlijst: er moet eenheid zijn en het moet een ruimte zijn waar ze lekker met het hele gezin kunnen zitten, werken en spelen. ‘’Het is echt aan jullie om er iets moois van te maken’’, aldus Tenno.

Rustig, licht en een tikje klassiek

Thomas en KARWEI pakken het grondig aan door een nieuwe vloer over de bestaande te leggen. Het donkere hout wordt vervangen door een prachtige visgraatvloer met een whitewash afwerking. Dit zorgt direct voor een andere sfeer, de donkere en rommelige ruimte is veranderd in een lichte en rustige woonkamer.

Eenheid in woonkamer

Om de gewenste eenheid te creëren worden deze rustige en neutrale tinten doorgevoerd in de wanden en meubels. De wanden blijven wit en voor de bank wordt een lichte taupekleur gekozen.

Zwarte en donkerblauwe accenten

Om de eenheid niet eentonig te laten worden, wordt de rustige basis gecombineerd met zwarte en donkerblauwe details. De zelfgemaakte vitrinekasten springen zo mooi in het oog, en de grijsblauwe gordijnen geven de ruimte een stoere uitstraling.

Finishing touch

Interieurstyliste in de dop Lot zorgt voor de finishing touch in de woonkamer. Met accessoires als zachte kussentjes en plaids creëert ze een warme en huiselijke sfeer en de stoere stoelen en messing bijzettafel geven de woonkamer karakter. Interesse in de producten die gebruikt zijn? Je vindt ze in de Shop the Look.

MEDEMOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Alabastine
Bosch
Flexa

MET DANK AAN
Citroën Nederland

Dit vind je misschien ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *